‘Wij werken volgens VCA criteria’

De voorbereidingen worden in gang gezet na het bespreken van de werkzaamheden. Wij inventariseren de risico’s die de werkzaamheden met zich mee brengen en zorgen voor een vakkundige oplossing. Het leeg slopen van badkamers tot hele woningen en het koppensnellen van heipalen voor de aanbouw of de nieuwe schuur valt onder onze dagelijkse werkzaamheden. Ook verzorgen wij vaak projecten op het gebied van diamantboren- en zagen en droogboren. Dit is van belang bij het boren van gaten voor een afvoer van een toilet, een wasdroger en een afzuigkap of afvoerkanaal van de openhaard. Bij ons kunt u ook terecht voor diverse andere betonbewerkingen en de verhuur van compressoren.

Voor de zakelijke markt hanteren wij dezelfde werkwijze. Het gaat dan natuurlijk over omvangrijkere projecten, maar vakkundigheid en veiligheid staan bij Deegenaars voorop.

Mede door onze goede voorbereiding en professionele en toegewijde medewerkers kunnen wij grote en kleine projecten uitvoeren. Voor elk project wordt een offerte op maat gemaakt.

Wij zijn VCA gecertificeerd (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Hierdoor garanderen wij u dat alle werkzaamheden veilig en milieuverantwoord worden uitgevoerd.